tiistai 12. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Meillä siis on nuori herra alkanut merkata sisälle ja pelon sekaisin tuntein ja innolla odottaen on sylvin ekoista juoksuista jo viisi kuukautta, on neiti kovasti itseään siivonnut, mutta toivon mukaan ei nyt juoksuja alottaisi ihan vielä, vastahan ne edelliset oli...
voi kuitenkin olla että on alkanut reviiriään merkkailla kun on rentoutunut, mutta mokamat temput ei käy päinsä tääällä talossa.
Eiköhän pian ala tajuta että ei täällä tarvitse sisällä merkata, keskittyy tekemään sitä ulökona eikä huutamaan sisälle :)

Muuten kuitenkin arki pöyrii hyvin ja ollaan saatu muutama "mörkö" todettua harmittomiksi takeiksi tai muiksi vastaaviksi, etttä kyllä tästä hyvä tulee :)

Ollaan myös opeteltu menevään juttujen ali röymimällä ja odottamista makuulla& istuen, alkaa sujua jo hyvin.

Ja mummu on vihdoin ymmärtänyt että ruoka on HYVÄÄ ja alkanut syödä oikein kunnolla :)
Ihmisillä myöskin hauskaa kun käydään aamu lenkillä ja kaikki kolmi tipsuttavat punaisissa talvi takeissaan vastaan iso, pieni ja keski kokoinen nakki :)
Harmi että en ole moisesta saanut kuvaa, ovat aika huvittava näky

Myös ensi kesän näyttelyitä ollaan pikkuisen katseltu, saa nähdä mihin sitten mennään. Katsoa nyt mitä kevään näyttelyt kertovat vieläkö ne 12 kiloset saavat ERI:ä ja sertejä.. Nähtäväksi jää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti