lauantai 2. helmikuuta 2013

Ensimmäinen matchshow Sylvi & Erkki !

Huuh machshow on ohi! Kyllä sitten tulikin lunta ja tuuli kävi, kylmä oli koirilla ja esittäjillä!
Kylmyydestä ehkä johtuen oli ensimmäisissä pari kilvoissa koirien liikkeet vähän kankeat, mutta molemmat liikkuivat suht hyvin, seisominen oli sitten toinen juttu. Pöydällä näissä mätsäreissä ei seisty (harmi) vaan maassa koko aika.
Sylvillä edelleen pienen koiran konflikti eli kun iso ihminen tulee "tervehtimään" menee koira paniikkiin,
( tekee kotona samaa. jos vain kumarrut lähtee pois, mutta kyykyssä ollessa tervehtii onnensa kukkuloilla.) Erkki taas oli lähinnä loukattu koko "sirkukseen" tuomisesta ja seurauksena tästä eivät herkut kehässä kelvanneet, seisoi kyllä, mutta vapaampi seisominen aina kauniimpaa :)

Siniset siis molemmille. Sinisten kehässä liikkuivat ja seisoivat sitten paremmin, herralle ei kelvannut edelleen herkut mutta neljänsiä oltiin ja sylvin kanssa kolmansia :)
Hyvä suoritus kaikkiin epäkohtiin nähden :) !!
Mamma oli ainakin uskomattoman ylpeä että Erkkikin meni niin hyvin vaikka ole täällä asunut edes kuukautta ja joutuu massa tapahtumaan.. ja meni näin hyvin ! Onhan poika näyttelyissäkin ollut muutamasti (todella kakara ollut), mutta sama ongelma että ei herkut (vaikka mitä olisi) kelpaa eikä seiso yhtä upeasti ja vapaasti kun kotona tai muualla harjoitellessa, harjoitus tekee kuitenkin mestarin :D

Otettiin kuvat sitten ruusukkeiden kanssa vasta kotona, keli ei ollut niiin houkutteleva kuvata ulkona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti