sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Leikattu penni vs. hormooni hirviö penni

Penni joulun aikaan siis steriloitin ja muutos on ollut huima! Mummu oli oikea päälle päsmäri ja aina sylvi sai tutaa kun penniä asiat ei miellyttänyt! Ja luoja mitä taistelua oli rouva saada syömään ja vaikka kuinka paljon söi, näytti luuviululta! Myöskin erittäin ärhäkkä ja muut matalaksi pistävä aina on ollut.'
No muutamaa kuukautta jälkeen päin ruokaa on saanut alkaa säännöstellä koska ruoka halu on uskomaton ja herkkujakin kerjäisi koko ajan (ei tullut enen joulua kuuloonkaan), eli pennistä meinaa tulla oikea sota nakki tai oikeastaan makkara, eli ensimmäisen kerran joutuu säännöstelemään tarkasti ruokaa, koska koira senkun muuten paisuisi :D Ja egoilukin on vähäisempää, lauman pomosta kellään ei ole epäilystä, mutta turha egoilu jäänyt pois, eikä sylviäkään koko aikaa tarvi pomottaa, osa syynä varmasti erkin tulo joka vähentänyt sylvin roikkumista pennin korvassa! :)
Mutta kyllä koira vaikuttaa ehdottomasti tyynemmältä ja ihanaa kun ei näytä nälkä kurjelta! Leikkaus myöskin rauhotti kovasti, ei ole sellainen jaloissa pyörivä väkkärä vaan viihtyy sohvan lämmössä :)
Mielestäni luonne ei ole muuttunut mihinkään vaan huonoja piirteitä rauhoitettu kun hormooni toiminta ei vippaa päätä :)

Leikkauksen jälkeen kankkusta nukkuva rouva

Entistäkin ehompi Penni
ps. harmi etten saanut koneelta laitettua vanhoja kuvia missä näki kuinka muutosta on tullut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti