tiistai 21. toukokuuta 2013

KESÄ!

Tarpeeksi itseään grillannut myyräkoira joutanut varjoon!

Taas hävyttömän pitkä teksti tulossa ja miljoona kuvaa ;p


Aivan huippua, nyt alan uskoa että kesä tulee, jopa täällä lapissa on ollut lämmintä koko viikon lopun, yli kahtakymmentä :)

Koirat on nauttinut kun voi ottaa ulkonakin aurinkoa eikä vaan sisällä. Joutunut oikeastaan metsästämään sisälle etteivät hölmöt saa lämpöhalvausta!Kun taas derri ei saa tarpeekseen ainakaan uudesta harrastuksesta..

Keppi pitää myös ilmeisesti saada sisälle..

Raukka joutui luopumaanTäälllä ei tapahdu oikeastaan mitään tai ainakaan mitään ihmeellistä.
Derri alkaa sisäistää olevansa koti koira pikku hiljaa ja agilityä ollaan kokeiltu lelulla innostaen ja nyt sitten jo herkuillakin
(pojalle ei aina herkut kelpaa jos jännittää)
No nyt saa unohtaa ne treenit, sillä on pojalla omasta mielestään parempaakin tekemistä ja korvat hukassa, nimittäin Sylvin juoksut alkoi! Hiphurraa ja pyh, noh kyllä se siinä.
Saa nähdä kun tänään laitan lapset erilleen, että mikä poru siittä syntyykään..

Sylvi on aina rakastanut agilityä; syy varmaankin löytyy niistä ihanista nappuloista mitä saa palkaksi. Toki en sano, että se olisi tyhmä, päin vastoin tosi viisas koira!
Ehkä me vielä aletaan joku päivä käymään oikein kursseillakin :)
Tytöllä pelaa tekniikka ja pää, joskus herkut on vain niin hyviä että ei malteta keskittyä kun häsläämiseen :D
Kun tämä juoksujen tekemä "mörköily" loppuu niin lähdetäänkin ihan kunnolla reenaamaan.
Niin siis sylville tulee juoksujen aikaan (pikkuisen ennen alkua ja  niiden loppuun) sellanen turhan päiväinen arkuus, kaikelle tarvitsee räksyttää ja suhtautua varauksella, myös tuttuihin juttuihin joskus.

No kukapa ei olis sekava kun hormoonit heittelee ja hyppii miten sattuu :)
 Muutama kuva vielä :)


Neiti hyppää aika hienosti, eikö? :)

Ehkä kaikki oppi ei ole mennyt hukkaan, vaan sinne pieneen päähän on jotain mennyt, sylvin kanssa aloitettu harjoittelemaan etä käskyjä, niin ja aikoja/koko ratoja ei vielä harjoiteltu. Ensin käskyt ja tekniikka haltuun, katsotaan sitten :)


Seuraavista juoksuista siis pikku neiti olisi tarkoitus astuttaa, kasvattajan kanssa kovaa mietintää tehty että mikä on sopiva uros mutta toistaiseksi tuloksetta..
 Ja näillä näkymin syksy/talvi olisi tiedossa pojullekin tyttöjä, ehkä kaksin kappaleinkin :D toivottavasti

Hyvä piirre derrissä on, että ei ole ainakaan arka uros pohjimmiltaan, sillä sylvi jo viikkoja ennen juoksujen alkua (saatika nyt..) on antanut oikein kunnolla pojalle turpiin ja menee vähästä nenällä tökkimisestäkin päälle kun yleinen syyttäjä.
Ei lannistu moisesta vaan alkaa ns. lepyttelyn; hakee leikkimään vain. Ja myöskin kun komennan niin ei lannistu siittäkään vaan sinnikkäästi juoksee sylvin perässä (lopettaa kyllä kun sanoo, mutta sen jälkeen). Kun jotkut urokset niin herkkiä että kun narttu antaa kovasti hammasta niin ei uskalla astua tai edes yrittää ja usein myös omistajan komentaessa ei uskalla astua kun omistaja läsnä. Itse on yrittänyt välttää komentamista, kun kerran neiti osaa pitää puolensa, joskus huutelen pojan rauhoittumaan, mutta muuten saa sähinä pakkaus itse komennella. Ja kohta ei tarvitse kun ovat erillään ;D

Kesä suunnitelmiin kuuluu uimista, toivon mukaan molemmilta omistajalta ja koirilta, muutama näyttely retki, metsä lenkkejä ja reissuja, lomailua ja kaiken näköistä muuta mukavaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti