tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vaatteet ja kantokopat

Elikkä meille on jäänyt ei sopivia vaatteita kaappeihin ja muutama kantokoppakin tullut Sylvin pentuajoiltakun vielä junalla matkustettiin. Ajattelin laittaa tänne kuvat ja hinnat jos joku lukia olisi halukas ostamaan pois,jos eivät täälllä mene laitan myöhemmin toriin :)

Tässä olisimuutama takki ja haalari :)

Ensimmäinen on back on track manteli jota ei ole kuin kerran käytetty, saatiin lahjaksi, mutta neidin selkä pikkuisen liian pitkä ja etu päästä menee läpi töppö jalkojen vuoksi, muuten erittäinn hyvä, toimii varmasti pitempi jalkaisella koiralla. selän pituus on noin 27 cm
6e + postikulutSitten on haalari joka oli sylvillä pienenä kerran, puppy angel merkkinen vaalean punainen haalari jossa ihanan pehmeä teddyvuori ja päällä oleva materiaali kestää jonkin verran vettä:) haalarin selän mitta on noin 27cm + huppu. Käytetty kerran pentuna, mutta oli sillon iso ja seuraavana talvena jo pieni :D
8e+ postikulut 
Ja Disneyn mickey mouse takki
kooltaan s/m. (sanoisin että m) Erittäin vähän käytetty koska on aika väljä mahan alta näille putkille (menee luntamahan alle). Väriltään punainen ja pinta kestää jonkin verran vettä. Oikea untuvatakki :D lämmmin hupullinen, vetoketjulla kiinnitettävä takki.Ei näy käytön jälkiä, täysin ehjä. 7e + postikulut

Karlien ruutu takki 36cm (häntä lenkki pari senttiä ennen takin loppumista) tämäkin käytetty kolmesti, eli tosi vähän, uuden veroinen ja täysin ehjä. Tarra kiinnitys edessä nepparit kaula osassa. Muuten kangastakki sisältä pehmeää/sileää kangasta, selän päällä "sametti neliö" jossa koiran kuva. Tosi siisti 5e + postikulutKanto kassit:

ruutu kuvioinen Tommi merkkinen kova kantokassi. Erittäin hyvä ja näppärämukana esim.pienille koirille jos reissaa junalla tai bussilla. Sylvilläoli pentuna tässä tarkoituksessa, mahtuisi edelleen kulkemaan, mutta enää ei muuton vuoksi niinkään junalla tai bussilla kuljeta. siis tarpeettomana myydään. Erittäin siisti ja hyvä kuntoinen, käytön jälkiä ei näy, siististi säilytetty.
20e + postikulut/ nouto (neuvottelu vara)


Toinen kanto kassi jossa jopa penni on matkustanut muutamasti. Eli muutaman kerran käytetty. Ostin uutena mustista ja mirristä. erittäin siisti ja muuten moitteettomassa kunnossa. Sininen puoli kovakassi, saa mahtumaan tyhjänä pienempään tilaan. pohja ja reunat kovat muuten sivut yms pehmeät. Uuden veroinen.
15e +postikulut/noutosaa yrittää neuvotella ;)

Otakkaa rohkeasti yhteyttä jos jokin miellyttää ja kyselkää vastaan kyllä ja kuvia voin ottaa lisää, laatu niissäkään tuskin parempi (taloudessa vain huonoja kameroita) Monet merkki vaatteita, mutta meillä ei niin niiden perään olla. Sylvin tuloa odotettiin muualtakin kuin meidän omassa pikku perheessä joten lahjoina osa tullut, eikä käyttöä ole ollut.

1 kommentti: