torstai 14. maaliskuuta 2013

Ilmottautuminen

Nyt tarvisi saada kokoon näyttelyt joihin ollaan menossa. Oikeastaan ne ovat, ainoa on että mihin ilmoittaa sylvi ja mihin ei.
Sen kunto ei ole aivan huippu, koira on vielä kesken.
Erkin kanssa mennään mahdollisimman moneen :) harjoitus tekee mestarin :)

Nyt siis tarvitsee aloittaa ilmoittautumis rumba. Ongelma on että en ole aivan varma voinko netissä sylviä edes ilmoittaa? Kun sylvi on sijoituksessa ja näin ollen Vernan nimissä vielä..hmm, tarvitsee ottaa selvää.

Ei siis muuta kun toimimaan :) saas nähdä kuinka monet loppujen lopuksi on tiedossa, ehkä kuudet :)

4 kommenttia:

 1. Itselläni onnistui ainakin aikoinaan sijoituskoiran ilmoittautuminen, kun oli vain kaikki tiedot joita ilmoittamiseen tarvii. Nehän löytyy tarvittaessa vaikka KoiraNetistä.

  Omistajan kohdalle laitoin vain kaksi omistajaa, ensimmäisen kohdalle virallisen omistajan ja toisen kohdalle itseni. En kyllä nyt muista sitä, miten toimin kun ilmoitin useampia koiria, laitoinko silloin ainoaksi omistajaksi itseni, että sain ilmoitettua kaikki koirat kerrallaan, ja alennukset toisesta ja kolmannesta koirasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mahtavaa :) ei sitte ntarvi papereiden kanssa pelailla :) sylvi varmaankin lähtee kolmeen tänä kesänä. Katselin eilen mitkä tuomarit pitänyt ja missä päin maailmaa silloin olen. Etukäteen katsotutlähes kaikki piti, muutama mietinnässä:) ja Derrile löytyi aika monet, kolme kuukautta ja jokaisessa 2-4 näyttelyä :D

   Poista
 2. Oho, siinä onkin kiertämistä.

  Itsellänikin pitäisi tuon nuorimmaisen kanssa juosta kehissä, mutta valitettavasti opiskeluista johtuva rahatilanne nyt vähän rajoittaa tuota näyttelykehissä pyörimistä. Onneksi tokokokeet ovat ainakin vielä toistaiseksi aavistuksen verran halvempia, niin on ehkä varaa käydä sitten nissä tuon vanhimman koiran kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on, meidän tarvisi saada yhteistyö pelaamaan priimana niin, eipä se onnistu kuin menemällä ja harjoittelemalla. Juniorin esittää ilmeisesti isäntä.
   Hintavia ne todellakin ovat!Derrilläkin vain se että "seissyt kotona turhaan" liian kauan, pojalla ikää kuitenkinjo neljä.
   Tälle kesälle tavoitteet on päästä eroon joukku tapahtuman aiheuttamasta jäykkyydestä ja saada saumatonta yhteistyötä. Ensi kesänä voidaan haaveilla sitten niistä titteleistä ;)

   Poista