torstai 24. tammikuuta 2013

Uraputki(ko)?

Erkki alias derri on kotiutunut hyvin, paljon on  tietenkin tekemistä mutta paljon ollaan edistyttykin. Oikea äitin poika! mamman kulta :D
Pennin kanssa tappelevat äidin huomiosta :D

Poika on hyvin oppivainen ja ollaan sitten opeteltu istumaan käskystä ja käsimerkistä, menemään makuulle, odottamaan, ottamaan katse kontaktia, noutamaan lelut ja pallot, irti käsky ja ryömimisen alkeita :DRyömiminen liittyy lähinnä kunnon tarkjkailuun sillä meillä juttuna että ravi on ainut askel laji. Leikkiä kyllä pystytään kylkimyyrylläkin niin, että meinaa taulut seiniltä tippua kun lapset leikkivät.
(harmi että videot joita olen saanut on kovin huono laatuisia)

Tästä johtuen epäilin että selästä tai takapäästä saattaisi löytyä jumeja, eli ei muuta kun koira vaan hierottavaksi ja lämpö hoitoakin sai. Ja kappas kahden kerran jälkeen hypittiin täysillä mamman naaman korkeudella, taisi olla jossain kova jumi. muutaman kerran vielä otetaan ja auotaan koiran lihaksia. niin voi sitten lenkillä päästää kunnolla, juosta ja hyppiä ilman kipuja. Eli vaikka varsinaisia vammoja ei ole niin aloitetaan pieni fysioterapia. se ei ole terveellekään pahitteeksi.
Itsekin tietää että kun joku paikka jumissa ei ole niin mukava ihan kaikkea tehdä :)
Kaiken tämän jälkeen on itsekukin väsynyt :) Eli edelleen koirat valtaavat nahkasohvaa, omasta sohvastaan huolimatta.. Niin se epäilys taisikin olla että näin käy :)
Derri ja sen kaveri !

(Taas pahoittelen kameran huonoa laatua.. -.-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti