perjantai 19. syyskuuta 2014

syksy juttuja

Syksy on siis saapunut! Niin myös harjoitus kärpänen, Erkin kanssa ollaan ensimmäisiä jälkiä ajettu ja supikin tuli tutuksi! Voin vain taivastella kuinka kova onkaan herran metsävietti! Ajosta en koskaan ole innostunut, mutta on Erkki antanut olettaa että se voisi olla hänen juttu eli tarkoitus olisi vielä peurajahtia päästä kokeilemaan! Saa nähdä mitä tuleva tuo!
Sylville odotettiin kesälle juoksua, mutta moista ei näkynyt, nyt sitten aloitti! Hassua tässä on, että neidin emä teki tismalleen samanlailla. Säännöllinen väli aikaisemmin juoksuissa ja sitten kun pitäisi astuttaa väli muuttuu :D no juoksut aloitti äiti ja tytär samaan aikaan ja jos kaikki menee kirjojen ja kansien mukaan pitäisi sylvin pennut syntyä muutama päivä ennen tai jälkeen kun Sylvi täyttää kolme, huh :) eli niin vain äiti ja tytär menee samoilla laduilla :) pentuja siis odotetaan, jos astutuksesta tiinehtyy marraskuun loppuun/juolukuun alkuun :)

Kuvia tulee jälkikäteen, puhelimella ei onnistunut laittaa :)

Nyt siis muutama kuva, lisää tiedossa vielä:)3 kommenttia:

 1. Hei,

  Onko pentujen tarkoitus syntyä teillä kotona, vai koirien kasvattajan luona? Suurella mielenkiinnolla jään odottamaan mahdollisia postauksia tiineyden ja pennutuksen ajalta, jos sellaisia on tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :)
   Pennut oli tarkoitus alkuunsa olla meillä kotona, mutta muutimme kerrostaloon takaisin kotiseudulle, niin pennut syntyvät kasvattajalla, mutta tiiviisti olen matkassa!! Ilmoittelen ja varmasti kirjoittelen jatkossa niistä ;)
   Nyt vain sormet ristissä toivotaan että tiinehtyi :)

   Poista
 2. Hei, teidät on haastettu mukaan kuvahaasteeseen.

  Haaste on seuraavan lainen; Kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelu/ kuvatekstin miksi valitsit juuri tämän kyseisen kuvan. Oman lemmikin täytyy esiintyä jokaisessa kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Haasteen jälkeen haasta uusi bloggaaja mukaan.
  Kategoriat, paras yhteiskuva, treenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallisin kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti.

  Ystävällisin terveisin Anma, Zeus, Etna ja Adja :)

  VastaaPoista