torstai 21. marraskuuta 2013

Unohtunut Tornio kv

Hei aivan, on unohtunut päivittää viimeisen näyttelyn, eli Tornio KV:n tulokset.. toooosi paljon myöhässä..ja kuviakaan ei oikeastaan ole, menivät hajonneen puhelimen mukana mappi ö:hön :D

Asiaan..
Tuomarina oli Levente miklos, unkarista.

Pidin tuomarista kovasti! Antoi esittää koiran maassa ja seurasi liikkeitä tarkasti, arvioi koiraan paljon liikkeessä. Niinkun olen painottanut, koira on rakenteellisesti terve ja oikeanlainen jos se liikkuu hyvin ja liikkeet ovat puhtaan lennokkaat. , koiran huomiota kiinnitti "pillillä" seisottaessa.

Erkille tosi hyvä tuomari, kehui koiran kauneutta kovasti, toki ei ehkä pitänyt eniten tästä tyypistä vaan vielä pitemmistä koirista. Paras uros kehässä esiintyminen ei enää millään maittanut, mutta muuten hienosti. Siellä vaikutti koirien esiintyminen kovasti enempi, siis pärjäsi koirat jotka esiintyi kuin kuvat, mutta tyytyväisempi ei voisi olla :)
Sylvi taas pelleili koko näyttelyt, loukkaantui "pillistä" ja pelleili itsensä vain selälleen ei seisomaan. Koiraa ei oikeastaan voinut sen perusteella arvostella ja karva ei ollut enää priima tai oikeastaan viellä kun kesän aikana oli pakko nyppiä reuhahtaneen tukan takia. Neidillä hyrräsi kovasti kesän mittaan hormoonit ja karva pääsi räjähtämään :D
Wissy meni oikeastaan junnu pennuksi hyvin, seisoi kauniisti, mutta liikkui tahmeasti (ainoa koira kehässä)
päivä kaiken kaikkiaan hyvä tuloksinen, muuten keli ei ollut suotuisa ja aikataulut meinasi pettää isäntä väellä :D


Tuloksina:
Sylvin pelleily EH
Erkin ERI, SA
Wissy ERI

Erkillä tämän vuoden (eli kesän) näyttelyistä jokaisesta ERI ja kolmesta tuomarista sai kahdelta SA:n, aika hyvin. Sylvi haki ekoistaan heti sertin, wissyllekin hoito jaksolta saatiin ERI ja EH :) saldo siis oikein mukava koiralle joka ei ollut pahemmin hihnassa edes kävellyt :)

Ensi kautta innolla odottaen! Tampereella tavataan saksan vanhan linja kovakova tuomari! Ihme että saadaan moinen tuomari suomeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti