torstai 18. huhtikuuta 2013

kuulumisia

Ajattelin kirjoittaa pienen jutun mitä meille kuuluu ja siittä kuinka Erkki on kotiutunut.

Erkki on asustanut meillä nyt neljä kuukautta ja ero saapumiseen on huima! Tullessaan pojalle kaikki oli uutta ja ihmeellistä ja "pelottavat" asiat sai pissaamaa alleen. Nyt moinen asia on rauhoittunut. Kyllä jotkus tilanteet saavat taas virtaamaan. Oikeastaan kaikki alusta on muuttunut. Pojasta on kuoriutunut oikea äitin herras mies poika :) Hirveästi kaikkea uutta on opittu! mukava ja helpommin periksi antavampi kun meijän tytöt, mutta kyllä sitä mäyräkoiran luonnetta ja sisua riittää! Myös metsäviettiä kovasti löytyy :) Oikeastaan koti oloissa rauhallinen ja tyyni koira, leikkisä ja avoin. Lenkitkin sujuvat jo mukavammin hajuja haistellen ja reviiriä merkaten, eikä perässä vetäen.
Uusin juttu on ollut pyörän kanssa juokseminen! Meni tosi hyvin! Sylvinkin kanssa muisteltiin sitä, opetettiin menemään pyörän rinnalla viime syksynä. Erkin mielestä pyörän rinnalla juokseminen on huippua, saa päästää höyryjä ulos luvalla :)

Asiat sujuneet kokonaisuudessaan hyvin ja lauma on muodostunut toimivaksi ja yhtenäiseksi! Sylville ollut iso ja hyvä juttu, sai leikki kaverin erkistä !

Muuten täällä asiat entisllään odotetaan lumien sulamista ja kunnon kevättä! Sateiden loppua ehdottomasti. Päivityksiä ei ole tullut kun kuviakaan ei saa puhelimen tiltattua ja asiat menevät entiseen malliin  :)

Luitakin ollaan jo opittu syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti